4 Ocak 2010 Pazartesi





kadin... kadin... kadin..dus ..dusle susle bedenini..
biraz makyaj koyar kapatirsin yara izini..gozune surmeni cekersin..dallama oyunlarindan uzak..
yaptirimlar yaptirir mi ki sana?..bedenin boslar hayati..tad, zevk,zevk-i sefa susler o bedeni..nerde kirilir peki o sahte susler?..gulumser gecersin..guzeldir kadinin gulumsemesi..oynaktir..al benisi..al beni..al beni de nereye gotur ??saglama yapmaya gerek olmadan gotursen dersin ona..bulutlarin ustune ciksak..asagi inmesek hic..dusmesek

kadin... kadin... kadin..dus..dusunmeden karar ver iste...adim at...ama hangi yone?..savrul dilersen..biraz ruzgar al arkana..ama dikkat et yapismasinlar o sirada sana..dizlerinin arkasindan yapisir yoksa o beklentiler..onlar birakmaz..anlamaz..sadece kalirlar orda...emerler seni..gece gunduz..hoyrat dudaklari vardir..kocaman hoyrat dudaklari..durduramazsin ki sen onlari..gucun ne ki senin..kadin diil misin?....ne kadar ki ellerin?...kucuk diil misin?..kadin diil misin?

dus dus dus..
perde.....cekme o perdeleri uzerine..perdelerden pelerinler yap kendine...anneannenin dantellerinden sacaklar koy diplerine..koy da savrulsun kalcanin her hareketinde..
dusme sakin..dikkatli yuru..endami onemlidir kadinin..en-damme olan o diil midir ki zaten?damin olmasi onemlidir yoksa giremezsin hicbir yere..damin olmasi onemlidir..kafani sokacak bir yerin...senin yerin..nerdedir?..var midir yerin?..amin olmasi onemlidir..peki var midir koyacak bir yerin??

dus kadin dus kadin dus..idealler cercevelesin hayatini..anne ol,verici ol,sevici ol,kendini unut baskasi ol..baskasi gibi yasa hayatini..ornek ol biraz..ister misin diye sorduklarinda" onemli diil "de...sizden sonra artarsa alirim ben".."ben bilmem beyim bilir" de..o bilir de..bilir kisi yap o adami..kimdi o?..ne zaman nerden girmisti evine?..damina ..amina..kimdi ki o?...hatirlama..hatirlamaya da calisma zaten..bulamazsin..kendini kaybetmissin onu nasil bulacaksin..bulsan bile inan hatirlamayacaksin..hayallerinde yasayan baska biri var artik..dus mu bu dusus mu...senin dususun mu yoksa?

kadin kadin kadin..kirmizi boya tirnagini..kirmizi boya ki her bulasikta bir parcasi dussun o boyanin..alla pulla yanaklarini..tak takistir..cik disari..avaz avaz,gurul gurul yuru sokaklarda..bu sokaklar senin..sen temizledin onlari yillarca..orda yuruyen bebeleri sen buyuttun..orda biraktin burusturup eski asklarini..orda duydun ilk kalbini soken sarkiyi..mirildan...mirildanma bagir..sakin durma ama..sakin durma..geriye bakma...hatalardan daglar pesine dusmustur simdi...ensende hissedebilirsin sogugunu..en sen olan yerin diil midir ki ensen...yuru yuru yuru kos kadin..sakin durma..

dus dus dusle kadin..cagir tanricalardan gelen gucunle ne istersen..cagir.. al..birak ...oldur.. yasat..kadinsin sen..ozgursun..sensin...dusme kadin..durma kadin..konus kadin..sen bir dussun kadin...

kadin..kadin kadin...memelerin var senin..rahmin var...yasam var sende hatirla..hapsetme kendini yasamsiz anlamsiz bosluga..onun bosluguna...bosluk doldurmak diil ki senin isin..agda yapistir o bosluklara... sertce cek sonra...canin acimayacak inan..cek hadi..korkma..cunku cektigin zaman yirtacaksin o anlamsiz boslugu....sen olacaksin

dus...kadin...kadin ...dus...hatirla ve dusme sakin...sakin...sakin...sakindi kadin....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder